Mijn verhaal in het kort...

Net als velen had ik voorheen de neiging veel 'in mijn hoofd te zitten' en door te denderen in mijn eigen 'treintje'. Totdat ik betrokken raakte bij een kop-staartbotsing en daarbij heftige whiplashklachten opliep. 

Tijdens mijn revalidatie kwam ZoMa-Opleidingen op mijn pad en heb ik me ingeschreven voor reiki 1 en 2. Het balletje is snel gaan rollen, want binnen een paar maanden startte ik met de opleiding tot holistisch therapeut.

 

Inmiddels ben ik al geruime tijd holistisch/energetisch therapeut, reiki master en reikitrainer. Sinds 2022 werk ik ook als trainer bij ZoMa-Opleidingen. Een fantastische combinatie, omdat ik studenten mag opleiden tot holistisch therapeut en omdat ik in mijn praktijk cliënten begeleid op hun pad.

Opleidingen

De afgelopen jaren heb ik nog veel meer mooie cursussen en opleidingen gevolgd. Denk aan NLP, klankschalen, sjamanisme, familieopstellingen en de energetische stoelen. Het is voor mij pure rijkdom om zo veel te kunnen en mogen doen op het gebied van zelfontwikkeling en verdieping en verbreding m.b.t. het aanbod in mijn praktijk. Ik ben dan ook een blij en tevreden mens.

Kom gerust een keer ervaren hoe een sessie in mijn praktijk voor jou is.

Liefs,

Marieke

 

 

 

"Pas als je moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou."  

door: Paolo Coelho