Over mij

Jaren geleden zou ik waarschijnlijk verwonderd zijn geweest als iemand mij verteld had dat ik ooit een praktijk in holistische therapie zou starten. Tegenwoordig is dat wel anders. Vol overgave en overtuiging ben ik bezig met al het mooie en wonderlijke dat ik tegenkom op mijn pad. Van kinds af aan heb ik al veel belangstelling voor spiritualiteit en mijn intuïtie was altijd al sterk ontwikkeld. Toen ik als 10-jarige voor het eerst hoorde over reiki was ik meteen nieuwsgierig en ik voelde dat ik daar ooit iets mee zou gaan doen.

 

Net als velen had ik voorheen de neiging veel 'in mijn hoofd te zitten' en door te denderen in mijn eigen 'treintje'. Totdat ik betrokken raakte bij een kop-staartbotsing en daarbij heftige whiplashklachten opliep. 

Tijdens mijn revalidatie kwam ZoMa-Opleidingen op mijn pad en heb ik me ingeschreven voor reiki 1 en 2. Het balletje is supersnel gaan rollen, want binnen een paar maanden startte ik met de opleiding tot holistisch therapeut.

 

En nu...

Nu ben ik holistisch therapeut, reiki master en reikitrainer. Sinds 2022 werk ik niet alleen in mijn praktijk, maar ook als trainer bij ZoMa-Opleidingen. Een fantastische combinatie, omdat ik studenten mag opleiden tot holistisch therapeut en omdat ik in mijn praktijk cliënten begeleid op hun pad. En dan mag ik ook nog maandelijks een aantal reikicursussen verzorgen. Mooier en leuker werk bestaat er toch niet?

 

Opleidingen

De afgelopen jaren heb ik nog veel meer mooie cursussen en opleidingen gevolgd. Denk aan NLP, klankschalen, biotensor, familieopstellingen en de energetische stoelen.

Met een warme groet,

Marieke den Haan

 

 

 

 

"Pas als je moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou."  

door: Paolo Coelho