Energetische stoelen

In mijn praktijk kun je terecht voor een doeltreffende sessie op een energetische stoel. Ik werk met twee soorten stoelen namelijk de Bron-Code en de Urim-Code. Beide zijn te definiëren als krachtplaats. De energie heeft in (en rondom) de stoelen een heel hoge, zuivere trilling. In de stoel zijn o.a. getalsymbolieken verwerkt die ervoor zorgen dat er een lichtmatrix ontstaat, je kunt deze (waarschijnlijk) niet zien, maar wel voelen.

De effecten

Op zijn minst voel je je na gebruik van de stoel meer ontspannen en meestal merken mijn cliënten dat de stoel hen ook andere voordelen geeft. Zo kun je merken dat je je rustiger, krachtiger en/of meer in balans voelt na één of meerdere sessies. Gezondheidsklachten kunnen afnemen en missies worden verduidelijkt. De meeste mensen die plaatsnemen in de stoelen zijn dan ook verrast door de effectieve werking na afloop van een behandeling.

In de Urim-Code kunnen we o.a. aan de slag gaan met het zuiveren van je chakra's en in de Bron-Code kunnen we bv. ballast verwijderen uit vorige levens of vanuit het familiesysteem. Er is nog veel meer te vertellen over deze bijzondere stoelen, wanneer je een afspraak maakt voor een stoelsessie, gaan we samen kijken wat voor jou op dat moment een mooie behandeling zou kunnen zijn. 

Een sessie van 30 minuten is al voldoende om iets in beweging te zetten, de meeste sessies duren in totaal zo'n 75 minuten. 

Astronomische geneeskunde

De stoelen zijn een onderdeel van de astronomische geneeskunde en deze vorm van healing zal in de toekomst steeds bekender worden. In een ver verleden maakten de oude Egyptenaren al gebruik van deze vorm van heling. Monique Timmers is degene die deze stoelen mocht (her)introduceren en wanneer je er meer over wilt lezen, is het aan te raden haar website te bezoeken. www.moniquetimmers.nl

Vorig jaar was ze te gast bij Jorn Luka, in zijn podcast 'The Truemanshow'. Als je geïnteresseerd bent in haar werk en gedachtegoed is deze uitzending ook erg aan te raden.

https://youtu.be/7sSZNnm-PGc?si=KJ-BaT5nlX6r6NFd