Energetische stoelen

In mijn praktijk kun je terecht voor een doeltreffende sessie op een energetische stoel. Ik werk met twee soorten stoelen namelijk de Bron-Code en de Urim-Code. Beide zijn te definiëren als krachtplaats. De energie heeft in (en rondom) de stoelen een heel hoge, zuivere trilling. In de stoel zijn getalsymbolieken verwerkt die ervoor zorgen dat er een lichtmatrix ontstaat, je kunt deze waarschijnlijk niet zien, maar wel voelen.

De werking

Op zijn minst voel je je na gebruik van de stoel meer ontspannen en meestal merken mijn cliënten dat de stoel hen ook andere voordelen oplevert. Zo kun je merken dat je je rustiger, krachtiger en/of meer in balans voelt na één of meerdere sessies. Gezondheidsklachten kunnen afnemen en missies worden verduidelijkt. De meeste mensen die plaatsnemen in de stoelen zijn dan ook verrast na afloop van een behandeling.

Astronomische geneeskunde

De stoelen zijn een onderdeel van de astronomische geneeskunde en deze vorm van healing zal in de toekomst steeds bekender worden. In een ver verleden maakten de Egyptenaren al gebruik van deze vorm van heling. Monique Timmers is degene die deze stoelen mocht (her)introduceren en wanneer je er meer over wilt lezen, is het aan te raden om haar website te bezoeken. www.moniquetimmers.nl

Onlangs was ze te gast bij Jorn Luka, in zijn podcast 'The Truemanshow'. Als je geïnteresseerd bent in haar werk en gedachtegoed is deze uitzending ook erg aan te raden.

https://youtu.be/7sSZNnm-PGc?si=KJ-BaT5nlX6r6NFd